Administratie

Ons kantoor is gespecialiseerd in het verzorgen van administraties van ondernemingen in de breedste zin des woords. Tot onze klienten behoren een groot scala van MKB bedrijven, zoals productiebedrijven, aannemersbedrijven, automobielbedrijven, detailhandelsbedrijven etc. als mede ook een grote diversiteit en specialisme in de agrarische sector.

Tot de activiteiten behoren het adviseren, organiseren, sorteren en automatiseren van de administraties van onze kliëntéle, alsmede het verzorgen van aangiftes zoals inkomsten- vennootschaps- loon- en omzetbelastingaangiftes.

Onze medewerkers zijn breed inzetbaar in diverse geautomatiseerde boekhoudsystemen. Ook op het gebied van agrarische geautomatiseerde systemen en mestadministraties, regelgeving en jurisprudentie heeft HGS veel kennis in huis.

Voor ingrijpende en fiscaal- en/of juridisch-technische vraagstukken bestaat de samenwerking met diverse deskundige fiscalisten en adviseurs van naam.
Ook particulieren behoren tot onze klanten: op het gebied van het doen van aangifte inkomstenbelasting, zorgtoeslag, huurtoeslag etc. Ook op het gebied van aanvragen van subsidies en uitkeringen kunnen wij u van dienst zijn.

Kortom: klanten van groot tot klein, dienen welkom bij HGS te zijn!