Home

HGS administratie- en assurantiekantoor is een modern kantoor, centraal gevestigd in het centrum van Elspeet, aan de Apeldoornseweg 30.

De hoofdmoot van de activiteiten bestaat uit het verzorgen van financiële administraties, fiscale aangiftes en financiële/fiscale adviezen, duidelijk samengevat in goede rapportages etc. U kunt bij HGS terecht voor alle mogelijke vragen op administratief en fiscaal gebied.

Daarnaast is HGS actief op het gebied van verzekeringen in de meest ruime zin van het woord. Van het regelen van een auto- of opstalverzekering tot het adviseren en bemiddelen op het gebied van uitvaart- of levensverzekering. Nauwkeurig wordt bekeken of in bepaalde gevallen pakketkorting kan worden toegepast.

Tenslotte het financiële advies. Als aanvulling op het gebied van administratie, assurantie en fiscale zaken past veelal een goed advies op het gebied van sparen, betalen, lenen en beleggen. Vanuit de RegioBank formule kan een compleet pakket (met de nodige voordelen) worden aangeboden.

Het kantoor is dagelijks (ma. t/m vr.) geopend van 08.15u.-12.00u. en van 13.00u.-17.15u.
Kom vrijblijvend langs of neem contact op met één van de medewerkers voor informatie of voor het maken van een afspraak.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!!